Prodaja
Prodaja
Nabavka
Kadrovi
Finansije
026 4155100 Pon - Pet 08:00 - 16:00 prodaja@gms.co.rs
026 4155100 Pon - Pet 08:00 - 16:00 nabavka@gms.co.rs
026 4155108 Pon - Pet 08:00 - 16:00 posao@gms.co.rs
026 4155109 Pon - Pet 08:00 - 16:00 finansije@gms.co.rs
Proizvodnja
zaštitne i radne odeće
Distribucija
Najpoznatijih svetskih brendova
Najveći proizvođač
odeće protiv toplote i plamena

O nama

Dobra zaštita je skupa. Loša zaštita je skuplja.

Nova tehnologija

Koristimo najkvalitetnije tkanine najpoznatijih svetskih proizvođača, od mešavina poliestera i pamuka, do modakrila, viskoze, celuloze, para i meta aramida.

Automatizovane mašine

Korišćenje najnovijih automatskih i poluautomatskih mašina doprinosi visokoj brzini, preciznosti i visokom i kontinuiranom kvalitetu.

Visok kvalitet

Kombinacija modernih materijala, tridesetogodišnjeg iskustva i nove tehnologije daje za rezultat proizvod najboljih performansi.

Nov pogled na zaštitu

Radimo zajedno sa poslodavcem da bismo, uz korišćenje materijala višeg kvaliteta i dizajniranje modernije odeće, dostigli maksimalnu zaštitu, bolju produktivnost zaposlenih, bolji komfor i prepoznatljivi kompanijski imidž.

Ništa savršeno ne nastaje za par dana.

Kako smo stigli dovde?

Ako je vreme čovekov najbolji saveznik, onda je GMS imao više od 3 decenije da izgradi temelj i razvije potpuno nove odnose i sistem odgovornosti prema svojim partnerima.

Mnogo truda, rada, odlučnosti i istrajnosti bilo je potrebno da se iz male nezavisne zanatske radnje izrodi renomirana kompanija organizovana po modernim principima menadžmenta, čija vizija je da kontinuirano unapređuje sve aspekte poslovanja, a naročito organizacione, funcionalne, vizuelno-estetske, mikroklimatske i ekološke.

GMS-ova misija je da podigne nivo zaštite na radu kroz razvijanje svesti o potrebi za korišćenje zaštitnih sredstava, da bi se stvorili humaniji uslovi rada, osećaj komfora, bolje raspoloženje zaposlenih i prepoznatljivi kompanijski imidž.

1986. Boutique GAGA

Mala nezavisna zanatska radnja

Prvi koraci u proizvodnji odeće počeli su 1986. godine. Kvalitetna modna odeća obezbedila je Butiku Gaga dugogodišnje prisustvo na tržištu.

1998. Gaga-M

Prelaz sa modne na radnu odeću

Procena da je zaštita na radu daleko bržerastući segment industrije dovela je vlasnika na odluku da se preorijentiše na proizvodnju radne odeće – što se ispostavilo kao ispravna odluka.

2006. GMS

Kompanija orijentisana ka izvozu zaštitne odeće u EU

Dolaskom stranih kompanija u Srbiju 2003. godine postavilo je nove visoke standarde u bezbednosti na radu, što je bio sjajan izazov za GMS-ovu buduću putanju.

Novo poglavlje počinje!

Možda niste znali...

Drugačiji pogled na rizik

Ne nudimo proizvod – nudimo pomoć.

Ne nudimo proizvod – nudimo rešenje.

Ne nudimo proizvod – nudimo vrednost.

Dobavljače i proizvode birate Vi.

Danas se živi brzo. Promene se dešavaju svakog dana. U narednih 5 godina, desiće se više promena nego u prethodnih 50. Propisi su sve rigorozniji i konstantno proizvode nove rizike. Ako ne obraćate pažnju na rizike, možete poslovati, čak i uspešno, bar neko vreme. Ovakvo poslovanje ne može da traje.

Preživljavanje na tržištu je smanjenje poslovnih rizika. Kada razmišljate o zaštitnoj odeći, odluke moraju biti racionalne, a ne emotivne.

Tačno je da rizik može donositi profit godinama, ali je takođe tačno da u trenutku može sve i da odnese.

Zaštitite svoju imovinu, ne čekajte da rizik dovede u pitanje sve pređašnje napore. Život nas konstantno uči; U školi učimo za ocene, a u životu učimo da opstanemo. Ako niste sigurni da znate nešto – naučite – jer iz lažnog znanja dolaze najveće greške.

Dajte čoveku ribu i nahranićete ga za jedan dan. Naučite ga da peca i nahranićete ga za ceo život.

Donosite racionalne odluke kada ste budni, da biste mirno spavali.

Kvalitetna i sertifikovana odeća štiti zaposlenog od povrede, a poslodavca od zakona i drugih troškova povezanih sa povredama na radnom mestu.

Zbog svega ovoga tvrdimo da imamo nov, moderan i obostrano koristan pristup bezbednosti na radu. Naš cilj nije samo profit, naš cilj je zadovoljan partner sa kojim ćemo sarađivati dugoročno, jer naša najvrednija imovina nisu objekti i mašine – Naša najvrednija imovina su zadovoljni partneri.

Nekada je zaštita na radu bila Ruski rulet za zaposlene.

Danas se trudimo da to zadržimo u prošlosti.
0.
Proizvodnja modne odeće.
0.
Proizvodnja radne odeće.
0.
Proizvodnja zaštitne odeće.
0.
Prvi izvoz u EU.